lunes, 8 de diciembre de 2008

Tot va començar fa 2 setmanes

A través d'una iniciativa que va començar dins d'una xarxa social (Facebook), la protesta contra el tancament del cine Pisa cada cop arriba a més gent.

Actualment som un total de 927 mebres dins del grup "No al tancament del Cine Pisa"(per trobar-ho heu d'estar registrats al Facebook) que no estem conformes amb la decisió presa desde l'ajuntament (actual propietari de l'edifici) de tancar el Pisa. Aquesta decisió es va prendre l'estiu passat i es va donar un marge de 2 anys com a data límit pel tancament.

Volen enderrocar el mític cinema de Barri per fer-hi pisos, això si, fins ara no estic segur si són de protecció oficial o no, però igualment, tal i com està la crisi la qual afecta directament a les inmobiliàries (i al salari amb el qual hem de pagar aquests pisos), realment surt a compte edificar? Realment val la pena tirar a terra un edifici amb tanta història? Cal deixar Cornellà sense un cinema de qualitat?

Fins on arribarem? No ho sé, és molt dóra per parlar. Però necessitem la màxima participació per part de totes les persones que considerin que el Pisa forma part de la seva vida, les persones que pensin que és necessari seguir mantenint viva una zona d'oci a part de l'Eroski, seguir mantenint el caliu de barri que un centre comercial no pot donar.

Entre tots podem aconseguir-ho.


V

1 comentario:

http://www.vijaga.com dijo...

nO SE PUEDE CERRAR EL MEJOR CINE DEL LLOBREGAT!!!

dEJAD EN PAZ A LA CULTURA DE UNA VEZ!!!